Powered by Smartsupp

SATAKE UNIQUE SAI JAPÁN DAMASZK SANTOKU KÉS 17CM

SATAKE UNIQUE SAI JAPÁN DAMASZK SANTOKU KÉS 17CM Satake JAPÁN kések
SATAKE UNIQUE SAI JAPÁN DAMASZK SANTOKU KÉS 17CM
41 331 Ft
+áfa
Bruttó:
52 490 Ft
  • Raktáron: 1
  • Cikkszám: 806-916

Satake Unique Sai japán damaszk Santoku kés 17cm

Ez a sokoldalú kés tökéletes társ a konyhában, legyen szó zöldség aprításról, hús vagy akár hal szeleteléséről. A visszagörbülő él megkönnyíti az aprítást, míg a széles penge segítségül szolgálhat a felvágott hozzávalók összeszedéséhez. A kényelmes, magasított markolatnak köszönhetően az ujjai sosem érnek hozzá a vágódeszkához vagy az ételhez, így magabiztosan tudja használni főzésközben.

A santoku (三德) kés eredete Japánba vezethető vissza, a Showa korszakba (1926-1989). A megnövekedett vöröshús fogyasztás és a nyugati ételek népszerűvé válása miatt a japán konyhakéseknek alkalmazkodniuk kellett a változó környezethez. A santoku közvetlen elődje a bunka kés, ami a gyuto és a nakiri kések fúziójából alakult ki.

A "santoku" név a kés három fő felhasználási területére utal:
Szeletelés: A santoku kés kiválóan alkalmas hús, hal és zöldségek vékonyra szeletelésére. A penge hossza általában 15-18 cm között van, ami ideális méret a legtöbb alapanyaghoz.
Kockázás: A santoku penge egyenes vonalú éle precíz kockázást tesz lehetővé.
Aprítás: A penge formája és súlya megkönnyíti a zöldségek és fűszerek aprítását.

A santoku kést gyakran "három erényű késnek" is nevezik, utalva a három fő funkcióra. A kés népszerűsége a 20. század végén terjedt el világszerte, és ma már a konyhai kések egyik alapvető típusának számít.

Penge anyaga - kovácsolt damaszk rozsdamentes acél VG-10 mag rozsdamentes acélból kovácsolt

Markolat anyaga - pakka fa

Keménység - 60 HRC +/- 1

Teljes hossz - 29,7 cm

Penge hossz - 17,0 cm

Penge szélesség - 4,7 cm

Penge vastagság - 2,1 mm

Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus

Súly - kb. 173 g



Satake Unique Sai japán damaszk Santoku kés 17cm

Ez a sokoldalú kés tökéletes társ a konyhában, legyen szó zöldség aprításról, hús vagy akár hal szeleteléséről. A visszagörbülő él megkönnyíti az aprítást, míg a széles penge segítségül szolgálhat a felvágott hozzávalók összeszedéséhez. A kényelmes, magasított markolatnak köszönhetően az ujjai sosem érnek hozzá a vágódeszkához vagy az ételhez, így magabiztosan tudja használni főzésközben.

A santoku (三德) kés eredete Japánba vezethető vissza, a Showa korszakba (1926-1989). A megnövekedett vöröshús fogyasztás és a nyugati ételek népszerűvé válása miatt a japán konyhakéseknek alkalmazkodniuk kellett a változó környezethez. A santoku közvetlen elődje a bunka kés, ami a gyuto és a nakiri kések fúziójából alakult ki.

A "santoku" név a kés három fő felhasználási területére utal:
Szeletelés: A santoku kés kiválóan alkalmas hús, hal és zöldségek vékonyra szeletelésére. A penge hossza általában 15-18 cm között van, ami ideális méret a legtöbb alapanyaghoz.
Kockázás: A santoku penge egyenes vonalú éle precíz kockázást tesz lehetővé.
Aprítás: A penge formája és súlya megkönnyíti a zöldségek és fűszerek aprítását.

A santoku kést gyakran "három erényű késnek" is nevezik, utalva a három fő funkcióra. A kés népszerűsége a 20. század végén terjedt el világszerte, és ma már a konyhai kések egyik alapvető típusának számít.

Penge anyaga - kovácsolt damaszk rozsdamentes acél VG-10 mag rozsdamentes acélból kovácsolt

Markolat anyaga - pakka fa

Keménység - 60 HRC +/- 1

Teljes hossz - 29,7 cm

Penge hossz - 17,0 cm

Penge szélesség - 4,7 cm

Penge vastagság - 2,1 mm

Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus

Súly - kb. 173 g



SZÁLLÍTÁS
A világ bármely pontjára
ADU SZERVIZ GARANCIA
Használt és szervizelt termékekre + karbantartás
BEMUTATÓ TEREM
Több mint 5000 m2 en – azonnali vásárlás
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Segítünk a megoldásban
Állapot: Új