Powered by Smartsupp

SATAKE DAICHI GYUTO JAPÁN DAMASZK KONYHAKÉS 20 CM

SATAKE DAICHI GYUTO JAPÁN DAMASZK KONYHAKÉS 20 CM
SATAKE DAICHI GYUTO JAPÁN DAMASZK KONYHAKÉS 20 CM
44 008 Ft
+áfa
Bruttó:
55 890 Ft
  • Raktáron: 1
  • Cikkszám: 805-544

Satake Daichi Gyuto (Séf) japán damaszk konyhakés 20 cm


A legsokoldalúbb konyhakés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása, és kisebb halak filézése (természetesen erre dedikált filézővel a munka még könnyebb). Az optimális hosszúságú penge könnyebb irányíthatóságot, és akár nagyobb felületek vágását is biztosítja. A jó minőségű séfkés minden hobby és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze, akár úgy is mondhajuk, hogy a "konyha lelke".


A gyuto (牛刀) kés eredete a Meiji-korba (1868-1912) nyúlik vissza, amikor Japán nyitott a nyugati kultúra felé. Ekkoriban a marhahús fogyasztása is elterjedt az országban, és szükség volt egy olyan késre, amely alkalmas ennek a húsnak a feldolgozására. A gyutot a nyugati stílusú séfkés mintájára alakították ki, de a japán késekre jellemző vékonyabb pengével és élesebb heggyel.

A gyuto szó jelentése "marhakés", és ez a kés eredetileg kifejezetten erre a célra készült. Azonban hamarosan kiderült, hogy a gyuto sokoldalú eszköz, és más konyhai feladatokra is kiválóan alkalmas. Mára a gyuto az egyik legnépszerűbb japán konyhakés a világon.


Kiegészítő paraméterek

Penge anyaga - 69 rétegű kovácsolt damaszk acél (MVS10Cob mag)

Markolat anyaga - pakka fa

Keménység - 61 HRC +/- 1

Teljes hossz - 33,5 cm

Penge hossza - 20 cm

Penge szélessége - 4,5 cm

Penge vastagsága - kb 2,1 mm

Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus

Súly - kb. 170 g


Satake Daichi Gyuto (Séf) japán damaszk konyhakés 20 cm


A legsokoldalúbb konyhakés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása, és kisebb halak filézése (természetesen erre dedikált filézővel a munka még könnyebb). Az optimális hosszúságú penge könnyebb irányíthatóságot, és akár nagyobb felületek vágását is biztosítja. A jó minőségű séfkés minden hobby és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze, akár úgy is mondhajuk, hogy a "konyha lelke".


A gyuto (牛刀) kés eredete a Meiji-korba (1868-1912) nyúlik vissza, amikor Japán nyitott a nyugati kultúra felé. Ekkoriban a marhahús fogyasztása is elterjedt az országban, és szükség volt egy olyan késre, amely alkalmas ennek a húsnak a feldolgozására. A gyutot a nyugati stílusú séfkés mintájára alakították ki, de a japán késekre jellemző vékonyabb pengével és élesebb heggyel.

A gyuto szó jelentése "marhakés", és ez a kés eredetileg kifejezetten erre a célra készült. Azonban hamarosan kiderült, hogy a gyuto sokoldalú eszköz, és más konyhai feladatokra is kiválóan alkalmas. Mára a gyuto az egyik legnépszerűbb japán konyhakés a világon.


Kiegészítő paraméterek

Penge anyaga - 69 rétegű kovácsolt damaszk acél (MVS10Cob mag)

Markolat anyaga - pakka fa

Keménység - 61 HRC +/- 1

Teljes hossz - 33,5 cm

Penge hossza - 20 cm

Penge szélessége - 4,5 cm

Penge vastagsága - kb 2,1 mm

Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus

Súly - kb. 170 g


SZÁLLÍTÁS
A világ bármely pontjára
ADU SZERVIZ GARANCIA
Használt és szervizelt termékekre + karbantartás
BEMUTATÓ TEREM
Több mint 5000 m2 en – azonnali vásárlás
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Segítünk a megoldásban
Állapot: Új