Kívánságlista 0

HACCP konzultáció és ügyintézés


Ajánlott partnerünk



Baranyai Eszter Vendéglátóipari- és kereskedelmi szakközgazdász Élelmiszerhigiéniai tanácsadó

20 éve dolgozom vendéglátóipari, kereskedelmi és élelmiszeripari nagy- és kisvállalatoknak, ahol tapasztalatot szereztem a vállalkozások üzleti és gyártási folyamatainak megismerésében, az élelmiszerhigiéniával kapcsolatos előírásokkal kapcsolatban.  Szolgáltatásaimmal az élelmiszervállalkozásokat segítem a jogszabályok és rendeletek útvesztőiben való eligazodásban, az élelmiszerhigiénia előírásoknak való megfelelésben, illetve sok éves tapasztalatom alapján üzemelésük hatékonyságának növelésében, legyen az akár a termelési folyamatok optimalizálása vagy üzleti támogatás.

Részletesebben: - HACCP kézikönyv elkészítése, induló vállalkozások HACCP tanácsadása - Már meglévő HACCP kézikönyv felülvizsgálata, egyszerűsítése - Dolgozók oktatása (HACCP, személyi higiénia, allergének) - Már meglévő HACCP rendszer folyamatos felügyelete, karbantartása - Élelmiszer termékekhez kapcsolódó szolgáltatások - Gazdálkodást érintő tanácsadás, átvilágítás - Ügyvitelt támogató szolgáltatások

Részletesebb információért kérem látogasson el honlapomra: www.gasztropartner.hu

Keressen bizalommal!
Elérhetőségek:  Telefon: +36 30 370 0272 e-mail: eszter.baranyai@gasztropartner.hu web: www.gasztropartner.hu