Powered by Smartsupp

SATAKE TOMOKO JAPÁN KENYÉRVÁGÓ KÉS 20 CM

SATAKE TOMOKO JAPÁN KENYÉRVÁGÓ KÉS 20 CM
SATAKE TOMOKO JAPÁN KENYÉRVÁGÓ KÉS 20 CM
8 260 Ft
+áfa
Bruttó:
10 490 Ft
  • Raktáron: 1
  • Cikkszám: 803762

Satake Tomoko japán kenyérvágó kés 20 cm

Ez a masszív, fogazott kés tökéletes választás pékárúkhoz. Különféle kenyérfajták vágására alkalmas, legyen szó friss, ropogós cipóról, puha zsemléről vagy ízletes bagettről. A penge rendkívül éles, így a kenyér nem morzsálódik, a szeletek pedig egyenletesek és szépek lesznek. A hosszú penge kényelmes használatot biztosít még a legnagyobb kenyerek esetén is. A vágás során nem kell aggódnia a morzsálódás miatt, a kés finoman siklik át a kenyéren, megőrizve annak puha belső szerkezetét.

A kenyérvágó kés eredete nem egyértelműen tisztázott, de valószínűleg a kenyér fogyasztásával egyidős. A korai kenyérvágó kések valószínűleg egyszerű, éles pengéjű kések voltak, amelyeket más konyhai feladatokra is használtak. Az első kifejezetten kenyérvágásra tervezett kések a 18. században jelentek meg. Ezek a kések hosszabb pengével és fogazott éllel rendelkeztek, ami megkönnyítette a kenyér szeletelését.

Kiegészítő paraméterek

Penge anyaga - U420J2(Nippon Koshuha) rozsdamentes acél

Markolat anyaga - natúr fa

Keménység - 56 HRC

Teljes hossz - 32,6 cm

Penge hossza - 20 cm

Penge szélessége - 3 cm

Penge vastagsága - kb. 1,1 mm

Vágó él kialakítása -  fogazott

Súly - kb 75 g


Satake Tomoko japán kenyérvágó kés 20 cm

Ez a masszív, fogazott kés tökéletes választás pékárúkhoz. Különféle kenyérfajták vágására alkalmas, legyen szó friss, ropogós cipóról, puha zsemléről vagy ízletes bagettről. A penge rendkívül éles, így a kenyér nem morzsálódik, a szeletek pedig egyenletesek és szépek lesznek. A hosszú penge kényelmes használatot biztosít még a legnagyobb kenyerek esetén is. A vágás során nem kell aggódnia a morzsálódás miatt, a kés finoman siklik át a kenyéren, megőrizve annak puha belső szerkezetét.

A kenyérvágó kés eredete nem egyértelműen tisztázott, de valószínűleg a kenyér fogyasztásával egyidős. A korai kenyérvágó kések valószínűleg egyszerű, éles pengéjű kések voltak, amelyeket más konyhai feladatokra is használtak. Az első kifejezetten kenyérvágásra tervezett kések a 18. században jelentek meg. Ezek a kések hosszabb pengével és fogazott éllel rendelkeztek, ami megkönnyítette a kenyér szeletelését.

Kiegészítő paraméterek

Penge anyaga - U420J2(Nippon Koshuha) rozsdamentes acél

Markolat anyaga - natúr fa

Keménység - 56 HRC

Teljes hossz - 32,6 cm

Penge hossza - 20 cm

Penge szélessége - 3 cm

Penge vastagsága - kb. 1,1 mm

Vágó él kialakítása -  fogazott

Súly - kb 75 g


SZÁLLÍTÁS
A világ bármely pontjára
ADU SZERVIZ GARANCIA
Használt és szervizelt termékekre + karbantartás
BEMUTATÓ TEREM
Több mint 5000 m2 en – azonnali vásárlás
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Segítünk a megoldásban
Állapot: Új