Powered by Smartsupp

SATAKE SATORU GYUTO (SÉF) JAPÁN KONYHAKÉS 21 CM

SATAKE SATORU GYUTO (SÉF) JAPÁN KONYHAKÉS 21 CM Satake JAPÁN kések
SATAKE SATORU GYUTO (SÉF) JAPÁN KONYHAKÉS 21 CM
14 953 Ft
+áfa
Bruttó:
18 990 Ft
  • Raktáron: 1
  • Cikkszám: 802789

Satake Satoru Gyuto (Séf) japán konyhakés 21 cm

A legsokoldalúbb konyhakés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása, és kisebb halak filézése (természetesen erre dedikált filézővel a munka még könnyebb). Az optimális hosszúságú penge könnyebb irányíthatóságot, és akár nagyobb felületek vágását is biztosítja. A jó minőségű séfkés minden hobby és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze, akár úgy is mondhajuk, hogy a "konyha lelke".

A gyuto (牛刀) kés eredete a Meiji-korba (1868-1912) nyúlik vissza, amikor Japán nyitott a nyugati kultúra felé. Ekkoriban a marhahús fogyasztása is elterjedt az országban, és szükség volt egy olyan késre, amely alkalmas ennek a húsnak a feldolgozására. A gyutot a nyugati stílusú séfkés mintájára alakították ki, de a japán késekre jellemző vékonyabb pengével és élesebb heggyel.
A gyuto szó jelentése "marhakés", és ez a kés eredetileg kifejezetten erre a célra készült. Azonban hamarosan kiderült, hogy a gyuto sokoldalú eszköz, és más konyhai feladatokra is kiválóan alkalmas. Mára a gyuto az egyik legnépszerűbb japán konyhakés a világon.

Kiegészítő paraméterek

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél

Markolat anyaga - Kemény műanyag laminátum

Keménység - 58-59 HRC

Teljes hossz - 34,1 cm Penge

Penge hossz - 21 cm

Penge szélesség - 4,6 cm

Penge vastagság - 2,6 mm

Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus

Súly - kb . 173 g



Satake Satoru Gyuto (Séf) japán konyhakés 21 cm

A legsokoldalúbb konyhakés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása, és kisebb halak filézése (természetesen erre dedikált filézővel a munka még könnyebb). Az optimális hosszúságú penge könnyebb irányíthatóságot, és akár nagyobb felületek vágását is biztosítja. A jó minőségű séfkés minden hobby és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze, akár úgy is mondhajuk, hogy a "konyha lelke".

A gyuto (牛刀) kés eredete a Meiji-korba (1868-1912) nyúlik vissza, amikor Japán nyitott a nyugati kultúra felé. Ekkoriban a marhahús fogyasztása is elterjedt az országban, és szükség volt egy olyan késre, amely alkalmas ennek a húsnak a feldolgozására. A gyutot a nyugati stílusú séfkés mintájára alakították ki, de a japán késekre jellemző vékonyabb pengével és élesebb heggyel.
A gyuto szó jelentése "marhakés", és ez a kés eredetileg kifejezetten erre a célra készült. Azonban hamarosan kiderült, hogy a gyuto sokoldalú eszköz, és más konyhai feladatokra is kiválóan alkalmas. Mára a gyuto az egyik legnépszerűbb japán konyhakés a világon.

Kiegészítő paraméterek

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél

Markolat anyaga - Kemény műanyag laminátum

Keménység - 58-59 HRC

Teljes hossz - 34,1 cm Penge

Penge hossz - 21 cm

Penge szélesség - 4,6 cm

Penge vastagság - 2,6 mm

Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus

Súly - kb . 173 g



SZÁLLÍTÁS
A világ bármely pontjára
ADU SZERVIZ GARANCIA
Használt és szervizelt termékekre + karbantartás
BEMUTATÓ TEREM
Több mint 5000 m2 en – azonnali vásárlás
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Segítünk a megoldásban
Állapot: Új