Powered by Smartsupp

SATAKE SATORU GYUTO (SÉF) JAPÁN KONYHAKÉS 21 CM

SATAKE SATORU GYUTO (SÉF) JAPÁN KONYHAKÉS 21 CM
SATAKE SATORU GYUTO (SÉF) JAPÁN KONYHAKÉS 21 CM
14 953 Ft
+áfa
Bruttó:
18 990 Ft
  • Raktáron: 1
  • Cikkszám: 802789

Satake Satoru Gyuto (Séf) japán konyhakés 21 cm

A legsokoldalúbb konyhakés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása, és kisebb halak filézése (természetesen erre dedikált filézővel a munka még könnyebb). Az optimális hosszúságú penge könnyebb irányíthatóságot, és akár nagyobb felületek vágását is biztosítja. A jó minőségű séfkés minden hobby és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze, akár úgy is mondhajuk, hogy a "konyha lelke".

A gyuto (牛刀) kés eredete a Meiji-korba (1868-1912) nyúlik vissza, amikor Japán nyitott a nyugati kultúra felé. Ekkoriban a marhahús fogyasztása is elterjedt az országban, és szükség volt egy olyan késre, amely alkalmas ennek a húsnak a feldolgozására. A gyutot a nyugati stílusú séfkés mintájára alakították ki, de a japán késekre jellemző vékonyabb pengével és élesebb heggyel.
A gyuto szó jelentése "marhakés", és ez a kés eredetileg kifejezetten erre a célra készült. Azonban hamarosan kiderült, hogy a gyuto sokoldalú eszköz, és más konyhai feladatokra is kiválóan alkalmas. Mára a gyuto az egyik legnépszerűbb japán konyhakés a világon.

Kiegészítő paraméterek

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél

Markolat anyaga - Kemény műanyag laminátum

Keménység - 58-59 HRC

Teljes hossz - 34,1 cm Penge

Penge hossz - 21 cm

Penge szélesség - 4,6 cm

Penge vastagság - 2,6 mm

Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus

Súly - kb . 173 g



Satake Satoru Gyuto (Séf) japán konyhakés 21 cm

A legsokoldalúbb konyhakés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása, és kisebb halak filézése (természetesen erre dedikált filézővel a munka még könnyebb). Az optimális hosszúságú penge könnyebb irányíthatóságot, és akár nagyobb felületek vágását is biztosítja. A jó minőségű séfkés minden hobby és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze, akár úgy is mondhajuk, hogy a "konyha lelke".

A gyuto (牛刀) kés eredete a Meiji-korba (1868-1912) nyúlik vissza, amikor Japán nyitott a nyugati kultúra felé. Ekkoriban a marhahús fogyasztása is elterjedt az országban, és szükség volt egy olyan késre, amely alkalmas ennek a húsnak a feldolgozására. A gyutot a nyugati stílusú séfkés mintájára alakították ki, de a japán késekre jellemző vékonyabb pengével és élesebb heggyel.
A gyuto szó jelentése "marhakés", és ez a kés eredetileg kifejezetten erre a célra készült. Azonban hamarosan kiderült, hogy a gyuto sokoldalú eszköz, és más konyhai feladatokra is kiválóan alkalmas. Mára a gyuto az egyik legnépszerűbb japán konyhakés a világon.

Kiegészítő paraméterek

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél

Markolat anyaga - Kemény műanyag laminátum

Keménység - 58-59 HRC

Teljes hossz - 34,1 cm Penge

Penge hossz - 21 cm

Penge szélesség - 4,6 cm

Penge vastagság - 2,6 mm

Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus

Súly - kb . 173 g



SZÁLLÍTÁS
A világ bármely pontjára
ADU SZERVIZ GARANCIA
Használt és szervizelt termékekre + karbantartás
BEMUTATÓ TEREM
Több mint 5000 m2 en – azonnali vásárlás
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Segítünk a megoldásban
Állapot: Új