Powered by Smartsupp

SATAKE SATORU BUNKA (SÉF) JAPÁN KONYHAKÉS 20 CM

SATAKE SATORU BUNKA (SÉF) JAPÁN KONYHAKÉS 20 CM Satake JAPÁN kések
SATAKE SATORU BUNKA (SÉF) JAPÁN KONYHAKÉS 20 CM
14 559 Ft
+áfa
Bruttó:
18 490 Ft
  • Raktáron: 1
  • Cikkszám: 802802

Satake Satoru Bunka (Séf) japán konyhakés 20 cm

A legsokoldalúbb konyhakés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása, és kisebb halak filézése (természetesen erre dedikált filézővel a munka még könnyebb). Az optimális hosszúságú penge könnyebb irányíthatóságot, és akár nagyobb felületek vágását is biztosítja. A jó minőségű séfkés minden hobby és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze, akár úgy is mondhajuk, hogy a "konyha lelke".

A Bunka kés, más néven Bunka Bocho (文化包丁) egy sokoldalú és egyedi kialakítású japán konyhakés. A neve szó szerint "kultúr kést" jelent, ami tükrözi a hagyományos japán konyhával való kapcsolatát. A Bunka kés pontos eredete nem egyértelmű, de valószínűleg a 19. század végén, a Meiji-restauráció (1868) után alakult ki. Ez az időszak jelentős változást hozott a japán társadalomban, beleértve a húsfogyasztási tilalom eltörlését is. Ennek eredményeként megnőtt az igény az olyan késekre, amelyek képesek kezelni a különböző összetevőket, beleértve a zöldségeket, a halat és a húst. Néhány szakértő úgy véli, hogy a Bunka designját a nyugati séfkések inspirálhatták, amelyeket ebben az időszakban Japánban is bevezettek. Azonban a hagyományos japán késtípusok, mint a Gyuto és az Usuba elemeit is felfedezhetők benne.

Kiegészítő paraméterek

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél

Markolat anyaga - Kemény műanyag laminátum

Keménység - 58-59 HRC

Teljes hossz -  33,4 cm

Penge hossz -  20 cm

Penge szélesség -  4,4 cm

Penge vastagság -  kb. 2,0 mm

Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus

Súly -  kb 175 g


Satake Satoru Bunka (Séf) japán konyhakés 20 cm

A legsokoldalúbb konyhakés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása, és kisebb halak filézése (természetesen erre dedikált filézővel a munka még könnyebb). Az optimális hosszúságú penge könnyebb irányíthatóságot, és akár nagyobb felületek vágását is biztosítja. A jó minőségű séfkés minden hobby és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze, akár úgy is mondhajuk, hogy a "konyha lelke".

A Bunka kés, más néven Bunka Bocho (文化包丁) egy sokoldalú és egyedi kialakítású japán konyhakés. A neve szó szerint "kultúr kést" jelent, ami tükrözi a hagyományos japán konyhával való kapcsolatát. A Bunka kés pontos eredete nem egyértelmű, de valószínűleg a 19. század végén, a Meiji-restauráció (1868) után alakult ki. Ez az időszak jelentős változást hozott a japán társadalomban, beleértve a húsfogyasztási tilalom eltörlését is. Ennek eredményeként megnőtt az igény az olyan késekre, amelyek képesek kezelni a különböző összetevőket, beleértve a zöldségeket, a halat és a húst. Néhány szakértő úgy véli, hogy a Bunka designját a nyugati séfkések inspirálhatták, amelyeket ebben az időszakban Japánban is bevezettek. Azonban a hagyományos japán késtípusok, mint a Gyuto és az Usuba elemeit is felfedezhetők benne.

Kiegészítő paraméterek

Penge anyaga - AUS-8A rozsdamentes acél

Markolat anyaga - Kemény műanyag laminátum

Keménység - 58-59 HRC

Teljes hossz -  33,4 cm

Penge hossz -  20 cm

Penge szélesség -  4,4 cm

Penge vastagság -  kb. 2,0 mm

Vágó él kialakítása - kétoldalas szimmetrikus

Súly -  kb 175 g


SZÁLLÍTÁS
A világ bármely pontjára
ADU SZERVIZ GARANCIA
Használt és szervizelt termékekre + karbantartás
BEMUTATÓ TEREM
Több mint 5000 m2 en – azonnali vásárlás
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Segítünk a megoldásban
Állapot: Új