Szeretné tudni, mi a menő, leggyorsabb és legmenőbb séfek ügyességének titka? Vajon tényleg minden egy jó késen múlik?

A helyzet az, hogy hiába a jó iskola és a megfelelő gyakorlat, ha nincsenek profi eszközei, a siker sajnos el fog maradni, és helyét átveszi a lassú, monoton, nyögvenyelős munkavégzés.

Ugyan ki szeretne konyhájába, éttermébe, kifőzdéjébe, büféjébe, falatozójába ilyen áldatlan állapotokat?

Egy szó, mint száz, ha vendéglátásról van szó, egy hatékony konyhához egy jó, rozsdamentes és profi csontozókésnek, hámozókésnek, vágókésnek nincs párja.

Garantáljuk, hogy beszerzésük fordulópont lesz minden konyhában.

 Lehet, hogy nem olcsó mulatság, de a különbséget nem lehet szavakban kifejezni.

 

Így válassz jó séfkést

Ha feltétlenül szeretné tudni, hogyan áll a kezében, akkor jöjjön el telephelyünkre, és vegye kézbe egyes késeinket. Így biztosan nem lesz nyűg a használatuk. Kényelmes lesz a fogása, súlyozása, és a pengéje is illeni fog a kezéhez.

Nem szabad, hogy a nyél túl kicsi legyen, mert például nagy kéz esetén nagyon igénybe fogja venni az alkar izmait és a csuklót is.

A penge legyen egyenletes és sima, fusson a kés élétől egészen a nyeléig (fontos, hogy a fém rész egy darabból legyen, ne legyen illesztés). A vékony penge nem túl jó ómen a fényes jövő szempontjából.

A nehéz nyél, vagy penge nagyon kényelmetlen tud lenni.

 

Kapcsolódó termékek, amiknek nagy hasznát veheti:

·         (alkarvédős) lánckesztyű - ötujjas, fémgyűrűs védőkesztyű korrózióálló zárt acélgyűrűkből védelmet biztosít a húsiparban alkalmazott kézi kések szúró, vágó mechanikai hatása ellen

·         késélezők - a gyors és egyszerű késélezésért

·         vizes, és UV-s késfertőtlenítő

·         mágneses késtartó