Az Ön kosara üres!
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
  • Slovak
Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!
Kategóriák
Termékajánló

Victorinox termékek

Victorinox termékek

A Victorinox egy késgyártó cég, melynek központja Ibach-ban (Svájc) van. Mióta 2005-ben felvásárolta Wenger nevű riválisát, újra egyedüli kés-beszállítója lett a svájci hadseregnek
A vállalat 1884-ben alakult meg, és 1891 óta szállított késeket a hadseregnek. A híres Victorinox embléma – a pajzson lévő kereszt – 1909 óta létezik. Ebben az évben az alapító, Karl Elsener édesanyja elhunyt, így az ő tiszteletére "Victoria" lett a vállalat neve. 1921-ben, az "inox" [a "rozsdamentes acél" francia jelentéséből (acier inoxydable)] termékeik közé történő bevezetésével a vállalat neve és márkája a jelenlegi "Victorinox" (Victoria + Inox) lett.2005. április 26-án a neves késgyártó felvásárolta a konkurens Wenger céget, melynek márkáját legutóbbi nyilatkozatuk alapján meg kívánják szüntetni a Victorinox cégbe való integrálásának érdekében.
2006-ban a cég dolgozóinak száma eléri a 900-at, és ekkor már több mint 100 országban válik a márka ismertté.
Svájci Tiszti zsebkésekA Svájci Tiszti zsebkések máig a Victorinox cég kiemelt termékei. A cég addigi egyetlen szállítmányozóként, 1908-ban kötött egyezséget a Wenger-rel. A megállapodás szerint a Victorinox Eredeti Svájci Tiszti Zsebkésként (Original Swiss Army Knife) hirdethette termékeit, míg a Wenger a késeit Valódi Svájci Tiszti Zsebkés (Genuine Swiss Army Knife) néven reklámozta.A Svájci Tiszti zsebkések széles körben elterjedtek, és ma már nagy választékban kapható multifunkcionális szerszámokként számos helyen használják őket a mindennapi életben. A Victorinox zsebkések megjárták már a Mount Everestet és az Északi-sarkot, még a NASA űrhajósai is magukkal viszik alapfelszerelésként. A SwissChamp, amely a cég vezető modellje, a New York-i Modern Művészetek Múzeumának állandó gyűjteményében kapott helyet. Mindezek mellett létezik egy Svájci Tiszti Zsebkés "moddingoló" közösség is, amely különböző tartozékokból új modelleket állít elő. Az egyik legismertebb ilyen cég a SwissBianco. A cég újabban a pendrive- tól az mp3 lejátszóig sok mindent beépít a bicskáiba.
SwissCardA Victorinox ezen modelljével a zsebkések utóbbi években csökkenő tendenciát mutató keresletéhez próbált alkalmazkodni, megőrizve a termék multifunkcionalitását egy praktikus kivitelben. A Swisscard egy bankkártya méretű, természetesen vastagságában eltérő, műanyag tok amiben több apró szerszám van elrejtve: Általában kis penge, olló, toll, tű, körömreszelő, csipesz, fogpiszkáló, de van nagyítós, lámpás verzió is.
Multi-toolsA Victorinox összecsukható kombinált fogói, melyek markolatában további eszközök találhatóak.
ÓrákA cég számos órát is készít, melyek között többféle zseb- és karóra kap helyet.
Ruházat, poggyászTulajdonképpen a vállalat már annyira sokoldalúvá vált, hogy a szerszámokon és órákon kívül számos ruházati terméket, kisebb nagyobb táskákat, hátizsákokat, bőröndöket, parfümöket is gyárt.
A termék jellemzői :
A svájci Victorinox cég az egyik legnagyobb gyártó,nagy hagyománya van a hentes kések gyártásában.
Kiváló rozsdamentes acél penge mind a háztartási és professzionális kések terén.
A Fibrox markolat nagyon ergonomikus forma kényelmesen elfér a kézben,optimális biztonságot add és csúszásgátló. HACCP
A VICTORINOX összes méretű termékét lehet sterilizálni,legfeljebb 150 Celsius hőmérsékleten,80 és 100 Celsius fok között az ideális.
A PICK ZRT. Szalámigyár és húsfeldolgozó üzem is Victorinox termékekkel dolgozik.

Lista Rács
Mutat:
Rendezés:
Állapot:
Penge hossza : 15 cm Penge: egyenes, merev Nyél anyaga : műanyag Nyél színe: sárga, 5.6008.15 ..
Állapot: Új

5.300 Ft
Bruttó: 6.731 Ft
Penge hossza : 18 cm Penge: egyenes, merev Nyél anyaga : műanyag Nyél színe: sárga 5.5508.18 ..
Állapot: Új

7.490 Ft
Bruttó: 9.512 Ft
Penge hossza : 15 cm Penge: ívelt, flexibilis Nyél anyaga : műanyag Nyél színe: sárga, 5.6618...
Állapot: Új

4.990 Ft
Bruttó: 6.337 Ft
Penge hossza : 20 cm Penge: ívelt, merev Nyél anyaga : műanyag Nyél színe: sárga 5.7208.20 ..
Állapot: Új

7.590 Ft
Bruttó: 9.639 Ft
Penge hossza : 23 cm Penge: egyenes, merev Nyél anyaga : műanyag Nyél színe: sárga 5.5208.23 ..
Állapot: Új

8.990 Ft
Bruttó: 11.417 Ft
Kiemelt termékek
Back to Top
Loading...
Loading...