Wish List 0

Széchenyi Terv


Uniós támogatásból új összeszerelő üzem-csarnok és kiszolgáló helyiség jött létre Győrben az ADU Kft. telephelyén.

Az ADU Kft., mint gasztronómiai és bolti berendezéseket forgalmazó cég 24,88 millió forinttámogatást nyert el a "Telephelyfejlesztés" című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 49,78 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból nem csak egy összeszerelő üzemcsarnokot építettek, hanem új munkahelyeket is teremtettek.

A Győr város telephelyű 1991-ben alakult ADU Kft. bolti és vendéglátó, valamint raktártechnikai berendezések forgalmazásával foglalkozik. Eleinte használt, később új termékeket árusít. Ma már középvállalkozássá nőtte ki magát, a szervezett irányításnak köszönhetően! A cég megnyitotta kapuit az ország határain túl is, és elindította külkereskedelmi tevékenységét. Az egyre több terméket forgalmazó Kft., az eladott berendezésekre garanciát vállalt úgy, hogy saját szervizhálózatot hozott létre. A szerviz tevékenységgel a vevői bizalmát 100an elnyerte, ezzel egy újabb piaci területet tud lefedni. A külföldről importált termékek általában szétszerelt állapotban, dobozolva érkeznek, melyet a vevő kérésére összeszerelnek. Az uniós támogatással lehetőségük nyílt, hogy felépítsék az új összeszerelő üzemcsarnok és kiszolgáló épületet, mellyel kapacitásukat megnöveljék és a kész termékeket is színvonalas és áttekinthető raktárban tudják tárolni.

Nem csak az összeszerelés és raktározási problémájuk oldódott meg, hanem a későbbiekben új termékek gyártásával is elkezdhetnek foglalkozni. Jelenleg egy olyan új technológia van a birtokukban, melynek alkalmazásával olcsó és jó minőségű konyhai gépeket tudnak gyártani. A gyártás beindítása pedig újabb munkahelyek létrehozását vonja maga után. A beruházással jelenleg 3 új munkahelyet tud létrehozni és 15-öt megtartani. A gyártással viszont további 15 dolgozónak tud majd munkát biztosítani.

A cégről és fejlesztéséről bővebb információt a www.adukft.hu oldalon olvashatnak.

Kapcsolat: ADU Kft. - Tóth Csaba Tel: 06-96/416-833; 06-30/924 4131 adu@arrabonet.hu

ADU Kft.
Cím: 9011 Győr, Páskom u. 102.
Email: adu@arrabonet.hu 
www.adukft.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu

Közreműködő szervezetek 
Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség - www.westpa.hu 
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - www.nfu.hu