Az Ön kosara üres!
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
  • Slovak
Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

Adatvédelem (GDPR)

Adatvédelem

Az ADU Kereskedelmi Kft. (Székhely: 9011. Győr Páskom utca 102. / Telephely: 9028. Győr Tata út Sashegypuszta).

Adatvédelmi nyilatkozat

A weboldal üzemeltetője és adatkezelője az Adu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Az Adu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. elkötelezett az adatok védelme iránt és adatkezelése megfelel a magyarországi szabályozásoknak. Az alábbi adatkezelési tájékoztató részletezi az Önről – mint Felhasználó – gyűjtött adatok körét és azok felhasználási módját.
A weboldalunkon megjelent tartalmak és adatok célja a weboldalt felkereső személyek általános jellegű tájékoztatása, az oldalon feltüntetett termékekre vonatkozó árajánlat kérésének és megrendelésének biztosítása. Az Adu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. gondos eljárása ellenére is előfordulhat, hogy a honlapon pontatlan adatok szerepelnek.
A weboldalunk használatával a Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Az adatkezelő:
Cégnév: Adu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely: 9011 Győr Páskom utca 102.
Adószám: 10621112-2-08
Kapcsolattartó: Tóth Csaba
Email cím: csaba@adukft.hu

Az adatkezelés célja: kereskedelmi célú tájékoztatás, hozzájárulás esetén tájékoztató hírlevél küldése.

A gyűjtött adatok felhasználása: A személyes adatokat csak a gyűjtött céllal használja az Adu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., kivéve, ha más felhasználási módra engedélyt nem kapunk, illetve ha az megengedett vagy elvárt a törvény, vagy a szakmai sztenderdek által. Például, ha a Felhasználó információt, ajánlatot kér, megrendelést ad fel, akkor az így szolgáltatott adatokat arra használjuk fel, hogy válaszoljunk a megkeresésre.
A Felhasználók által megadott adatokhoz csak az adatkezelő kijelölt munkatársa(i), alvállalkozói férhetnek hozzá.
Az adatkezelés időtartama: Az Adu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a weboldalon gyűjtött adatokat addig kezeli, amíg a Felhasználó a hozzájárulását vissza nem vonja, vagy az adatgyűjtés keretében meghatározott határidő le nem jár.

A Felhasználó jogai, jogorvoslat: A Felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak módosítását, - jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését. Személyes adataik kezeléséről a felhasználók információt kérhetnek. az adatkezelő postai címén (9011 Győr páskom utca 102.), illetve a csaba@adukft.hu e-mail címen. Ugyanitt kezdeményezheti a felhasználó saját személyes adatainak módosítását és törlését is.

A honlap szolgáltatásainak nem megfelelő használata esetén az adatkezelő fenntartja a jogot az adatok törlésére.

Az adatok biztonságáról a legkorszerűbb programozási irányelvek figyelembevételével gondoskodunk. A személyes adatai biztonságának megőrzése érdekében számos biztonsági intézkedést alkalmazunk, úgymint: Biztonságos üzemeltetési környezet  - Adu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. biztonságos környezetben tárolja az adatokat, melyekhez kizárólag a cég munkatársai és vállalkozói szükség szerint férhetnek hozzá. Az Adu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. e tekintetben a bevett ágazati szabványokat és sztenderdeket is követi.

Hitelesítés: az Adu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a regisztrált fogyasztóitól megköveteli, hogy azonosítsák magukat (pl. felhasználónévvel és jelszóval). A hitelesítés célja a jogosulatlan hozzáférések megelőzése.

Tájékoztatjuk, hogy a védelem nem terjed ki azokra a személyes adatokra, melyeket Ön nyilvános oldalakon, például közösségi weboldalakon önként oszt meg.

Az a Felhasználó, aki úgy érzi, hogy a www.adukft.hu  tulajdonosa megsértette személyes adatok védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Adatkezelő által végzett adatkezelésre elsősorban az alábbi jogszabályokban rögzített rendelkezések az irányadók:
a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:43§ (e)
az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. („Adatvédelmi tv.”);
az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény;
a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény („Katv.”)
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
A 2018. május 25.-étől érvényes úgynevezett GDPR rendelet

Hírlevélre vonatkozó szabályozások

Amennyiben a Felhasználó arra regisztrál, Hírlevelet küldünk részére. Az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, és az Info tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. A hírlevél saját hírlevél rendszerünkön keresztül kerül kiküldésre. Amennyiben megnyitja a hírlevelet, egy ún. követőkód kerül alkalmazásra. Ez a kód menti az érintettek email címét, megnyitás dátumát. Ezt az adatot addig tároljuk, míg az érintett máshogy nem nyilatkozik. Minden regisztrált felhasználónak lehetőséget adunk a Hírlevelünkről való leiratkozásra, amely kiküldött hírlevél alján elhelyezett linken érhető el. Leiratkozást követően nem fog tőlünk több hírlevelet kapni.

Süti kezelés
Mi az a süti
A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor Ön egy webhelyet látogat meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, felhasználásra kerülnek pl. az online ajánlatkérés/megrendelés használatakor, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

Az adukft.hu milyen sütiket és mire használ?
Az adukft.hu a sütiket a következő célokból használja: információ gyűjtése azzal kapcsolatban, hogyan használja Ön a weboldalt - annak felmérése, hogy weboldalunk melyik részeit látogatja vagy használja leginkább, így segíthetjük Önt a még jobb felhasználói élményhez, illetve lehetőséget ad arra, célzott hirdetések jelenhessenek meg más weboldalakon.

Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) sütik
Ezen sütik érvényességi ideje kizárólag az Ön aktuális látogatására vonatkoznak, a munkamenet (session) végeztével, a böngésző bezárásával automatikusan törlődnek. Ezek a sütik ahhoz kellenek, hogy a felhasználók böngészhessék oldalunkat, használják annak funkcióit.

Ne feledje, ezen cookie-k alkalmazása nélkül nem tudjuk garantálni Önnek weboldalunk használatát.

Használatot elősegítő sütik
Ezek lehetőséget biztosítanak számunkra arra, hogy megjegyezhessük a weboldalunkkal kapcsolatos választásait, kattintásait, Ön által korábban megadott adatokat.

Teljesítményt biztosító sütik
A Google Analytics sütiket arra használjuk, hogy információt gyűjtsünk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat. Ezek a sütik nem tudják Önt személy szerint beazonosítani (a használt IP címet is csak részben rögzítik), olyan információkat gyűjtenek, mint pl. hogy melyik oldalunkat látogatta meg, mennyi időt töltött a weboldalunkon, voltak-e hibaüzenetek. Ezekkel az információkkal weboldalunk fejlesztését támogatja, amelyet folyamatosan fejlesztünk, ügyfeleink elégedettségének növelése érdekében.

Hogyan ellenőrizheti és hogyan tudja kikapcsolnia a sütiket?
Kérjük mérlegelje, hogy a sütik használata weboldalunk használhatóságát könnyítik meg, azok kikapcsolásával weboldalunk a tervezettől eltérően működhet.

A legtöbb böngésző segítségével megtekintheti, hogy milyen sütik aktívak az Ön számítógépén. Módosíthatja beállításait, törölheti azokat, illetve egy adott oldal vagy az összes weboldal sütijeit letilthatja. Amennyiben nem szeretné, hogy hozzáférjünk süti adataihoz, ne használja honlapunkat, vagy állítsa be megfelelően a böngészőjét.

Teljes adatvédelmi szabályzatunk megtekintése.

Az Ön jogairól bővebben itt olvashat.

Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...